Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’instal·la un mòdul de suport per a l’activitat COVID al CAP de Constantí

Avui dimecres 24 de març, Salut ha instal·lat un mòdul de suport per a l’activitat COVID al centre d’atenció primària (CAP) de Constantí. Es preveu que aquest mòdul entri en funcionament a partir de la setmana vinent.

El mòdul instal·lat és de 45 metres quadrats, i consta de dos punts per a la realització de les proves PCR i una consulta per a pacients respiratoris. La voluntat és traslladar a aquest espais annex l’activitat relacionada amb el coronavirus –proves PCR, tests ràpids, identificació de contactes, exploracions,– per garantir els dobles circuits.

Al mòdul s’hi podrà fer l’atenció a persones amb problemes respiratoris i símptomes de la COVID-19. Sobretot estan pensats per als CAP que ara tenen dificultats d’espai per mantenir un circuit separat entre l’atenció dels pacients amb sospita de COVID-19 i els que hi van per altres motius. El desplegament d’aquestes estructures es fa en una espai proper al centre i són gestionats pels mateixos equips d’atenció primària (EAP), que són els que en decidiran l’ús concret.

A la Regió Sanitària Camp de Tarragona està prevista la instal·lació d’un total 16 mòduls de suport que s’ubicaran al CAP de Constantí, CAP Doctor Sarró de Valls; al CAP La Selva del Camp; al CAP Les Borges del Camp; al CAP Llibertat de Reus; al CAP Montblanc; al CAP Mont-roig; al CAP Muralles; al CAP Pla Santa Maria; al CAP Reus 1-Reus 2; al CAP Sant Pere i Sant Pau de Tarragona; al CAP Sant Salvador; al CAP Tàrraco; al CAP Vandellòs-Hospitalet; al CAP Alcover i al CAP Bonavista.

Back to top