Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença la instal•lació del Cruyff Court a Constantí

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de construcció del camp de futbol Cruyff Court a la Plaça de la Generalitat de Constantí. Aquesta instal·lació esportiva és un petit camp de gespa artificial que té com a objectiu promoure l´esport com a eina educativa i de cohesió entre els infants i els joves del municipi, inculcant valors com la responsabilitat, la integració, el joc en equip i la superació personal.

L’Ajuntament de Constantí, a través de la seva regidoria d’Esports, ha volgut adherir-se a aquests objectius amb la finalitat que aquest nou espai esportiu es converteixi en una referència al municipi per atendre les necessitats esportives i de lleure dels infants i joves.

El passat 1 de febrer, l’Ajuntament de Constantí i la fundació Johan Cruyff van signar un conveni de col·laboració per a la instal·lació d’un Curyff Court al municipi, concretament a la Plaça de la Generalitat. El cost de la instal·lació és de 128.363,09 €uros, que finançarà íntegrament la Fundació Johan Cruyff, mentre que l’Ajuntament de Constantí n’assumirà la gestió de l’activitat en el dia a dia i el futur manteniment de la instal·lació.

Segons el conveni signat, que té una vigència de quatre anys, se celebraran a Constantí tres projectes anuals específics en aquest camp de futbol: el “Cruyff Courts 6vs6”, un torneig escolar per a nois i noies de 10 a 12 anys ; un esdeveniment de “Futbol per a joves amb capacitats diverses” i el projecte “Cruyff Foundation Community Program”, amb l’objectiu que joves de diferents barris aprenguin a organitzar el seu propi torneig i de conformitat amb el model establert per la Fundació Cruyff.

Paral·lelament a la instal·lació d’aquest Curyff Court, l’Ajuntament de Constantí està construint també dues pistes de petanca amb les mesures reglamentàries, a la mateixa zona.

Back to top