Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’escriptor local Xavier Reinoso presenta el seu nou llibre “Esqueixos”

El conjunt monumental de Centcelles ha acollit aquest dissabte 24 d’abril l’acte de presentació del llibre “Esqueixos”, de l’escriptor local Xavier Reinoso. A banda de l’autor, l’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, la regidora de cultura de l’Ajuntament de Constantí, Dolors Fortuny, i la directora del MNAT, Mònica Borrell.

Va ser un acte carregat d’emoció que va comptar amb l’actuació de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”, que van interpretar diferents peces musicals, intercal·lant-se amb la lectura d’alguns dels textos i poemes que recull el llibre per part de representants de l’Associació Literària de Constantí, l’Associació d’Amics del Teatre i també de la regidora de Cultura de l’Ajuntament. L’acte va ser presentat pel director de Constantí Ràdio, Jordi Martínez.

Amb aquesta obra “Esqueixos”, l’escriptor Xavier Reinoso vol mostrar el reflex d’una realitat molt tossuda i en moltes altres, una visió irònica i divertida de les seves vivències personals. L’obra consta de tres parts molt diferenciades on ha intentat transmetre les seves emocions i pensaments, en diferents estils. El llibre compta amb el pròleg d’Obdúlia Barrera. Es tracta del tercer llibre publicat per l’autor en els últims tres anys. El primer, “Llençols al vent”, es va publicar l’any 2018 i el segon “La décision de Juliette” al 2019.

Back to top