Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí col•labora amb el projecte “Cap infant sense conte”

L’Ajuntament de Constantí s’ha adherit aquest any al projecte literari “Cap infant sense conte” que des de fa uns anys promou l’Associació Educativa i Formativa TBClass (Les Franqueses del Vallès) amb el suport i la col·laboració d’empreses, ajuntaments, institucions que ajuden a finançar el projecte. Aquest dilluns 26 d’abril l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, i la regidora d’Ensenyament, Dolors Fortuny, han fet entrega dels exemplars dels contes als centres educatius de primària del municipi: l’escola Centcelles i l’ escola Mossèn Ramon Bergadà. 

Els principals objectius del projecte “Cap infant sense conte” són fomentar l’hàbit i el gust per la lectura des de ben petits i estimular la imaginació i creativitat dels infants. En els contes apareixen valors fonamentals en el creixement dels infants que formaran part de les generacions futures. I en aquest sentit, hem de tenir ben clar que “els infants del present són els ciutadans i professionals del futur”.

El conte d’aquest any porta per títol “La llegenda del cavaller Valentí” i està escrit en català i en anglès. Aquesta vegada el text és obra de la Nàdia Umbert i les il·lustracions són obra de la seva filla Lucía Rodríguez, de 10 anys

Back to top