Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Reunió del Senat de la Gent Gran a la Sala de Plens

Aquest dimecres 28 d’abril s’ha fet una nova sessió del Senat de la Gent Gran a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí. Es tractava de la primera reunió que ha celebrat aquest òrgan des de l’inici de la pandèmia, durant la qual s’ha fet un repàs a alguns dels temes de l’actualitat municipal més recent: valoració de les dades i la incidència de la pandèmia al municipi, mesures del pla de reactivació social i econòmica aprovat per l’Ajuntament, infraestructures i projectes de futur.

L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, i ha comptat amb la presència de 5 dels senadors i senadores que conformen aquest òrgan.  

El Senat de la Gent Gran té per objectiu oferir un espai de diàleg i reflexió sobre el Constantí actual i de futur. Aquest òrgan consultiu es va constituir l’any 2019. Es renovarà cada 3 anys amb el 50% dels membres  i la periodicitat de les reunions és, com a mínim, cada 6 mesos. 

Back to top