Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença un curs d’auxiliar de magatzem organitzat per la Cambra de Tarragona i l’Ajuntament de Constantí

Aquesta setmana ha començat a Constantí un curs d’auxiliar de magatzem. Una quinzena de joves d’entre 18 i 29 anys participen aquest curs que s’allargarà fins el 23 de juny. Es tracta d’una activitat formativa organitzada conjuntament entre la Cambra de Tarragona i l’Ajuntament de Constantí i subvencionat a través del “Programa Integral de Cualificación y Empleo”. Aquest matí, l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, i la presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, juntament amb la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Constantí, Dolors Fortuny, han fet una visita als alumnes que es troben realitzant aquesta formació.

El curs té una durada de 155 hores (65 hores d’habilitats socials per l’ocupació, 25 hores d’iniciació a radiofreqüència i control stock, i 65 hores de pràctiques en magatzem). Tota la part teòrica s’està desenvolupant a l’edifici de la Biblioteca Municipal de Constantí, mentre que la part pràctica en magatzem es desenvoluparà al Polígon Industrial Francolí de Tarragona. Totes les persones que completin el curs assoliran 4 carnets professionals segons normativa UNE 58451: Transpaleta elèctrica, Apil·lador elèctric, Carretó elevador de càrrega i carretó elevador de màstil retràctil.

Aquesta acció s’emmarca dintre del projecte de col·laboració que han iniciat l’Ajuntament de Constantí i la Cambra de Tarragona amb l’objectiu de dinamitzar el polígon industrial del municipi per tal d’oferir el millor servei possible i atendre les principals necessitats de les empreses.

Back to top