Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Campus d’Estiu a l’Institut de Constantí

A banda del Campus d’Estiu adreçat als alumnes de cicle inicial, mitjà i superior (1r a 6è de primària) escolaritzats a Constantí, durant el mes de juliol també es farà un Campus per als alumnes de l’Institut. Són algunes de les novetats que s’han afegit aquest any al Pla Educatiu d’Entorn al municipi, per tal de desenvolupar accions educatives més enllà de l’horari lectiu i durant l’estiu.

En aquest Campus s’impartiran diversos tallers segons el curs de l’alumnat. Els alumnes de 1r i 2n d’ESO realitzaran tallers de drons, bàsquet, grafitti, i reforç lúdic d’anglès i matemàtiques. Per la seva banda, els alumnes de 3r i 4t d’ESO realitzaran un taller de teatre

El període d’inscripcions és del 10 al 28 de maig a la secretaria del mateix Institut. El preu és de 10 euros les 3 setmanes. Durant tot el campus de juliol seguiran vigents les mesures de seguretat segons la normativa existent en aquell moment.

Back to top