Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Activitats a Centcelles dintre del cicle Tarraco Viva

El Conjunt Monumental de Centcelles és una de les seus de la XXIII edició del festival Tarraco Viva i durant el cap de setmana s’hi realitzaran tot un seguit d’activitats organitzades pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT).

– Dissabte 22 i diumenge 23 de maig. A les 12 h. “Habitants del segle V dC”, a càrrec de Septimani Seniores (Legio Comitatensis). Activitat de recreació històrica que ens permetrà conèixer a qui podríem trobar a Centcelles a principis del segle V dC.

– Dissabte 22 i diumenge 23 de maig. A les 11 i 11.30 h · Visita guiada al conjunt monumental de Centcelles.

Per participar d’aquestes dues activitats cal reserva prèvia, es pot fer a través del web:https://www.mnat.cat/activitats/

A més, dins del festival Tarraco Viva s’han programat jornades de portes obertes a Centcelles els dissabtes 22 i 29 de maig, de 9.30 a 14 h i de 15 a 18 h; i els diumenges 23 i 30 de maig, de 10 a 14 h.

Back to top