Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es posa en marxa el Casal d’Estiu Municipal

Aquest dilluns 28 de juny s’ha posat en marxa el Casal d’Estiu Municipal organitzat per l’Ajuntament de Constantí, amb una seixantena d’infants participants. Tenint en compte les circumstàncies actuals a causa de la Covid-19, aquest any també s’està duent a terme un casal d’estiu adaptat a les mesures de prevenció amb l’adopció de les mesures higièniques i sanitàries pertinents.

Les activitats del Casal es realitzaran a l’escola Centcelles, tot i que també es realitzaran algunes sortides a l’exterior. Amb l’objectiu d’atendre les necessitats formatives, d’oci i lleure dels infants nascuts entre 2009 i 2017 durant el període de vacances escolars d’estiu, aquest any el Casal torna a oferir dues modalitats: el Casal de Lleure, a partir de P-3 (amb 40 places) i el Casal d’Anglès (amb 20 places i amb activitats d’immersió en la llengua anglesa per a infants a partir de 1r de primària).

Les activitats estan coordinades per un equip format per una directora, 6 monitors/es. Entre les activitats que es realitzaran hi haurà la descoberta de l’entorn, dinàmica de grup, jocs d’aigua i d’altres sorpreses. A banda d’atendre les necessitats d’oci i de lleure, al Casal d’Estiu Municipal es treballaran valors com la igualtat, el respecte i l’autonomia amb jocs cooperatius i de coneixença. A més, es realitzaran excursions pel poble i gimcanes per conèixer l’entorn.

El Casal d’Estiu Municipal a Constantí es desenvoluparà fins el 30 de juliol, en horari de 9 a 13 h.

Back to top