Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí organitza una nova jornada solidària amb el “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”

La campanya “Mulla’t per l’Esclerosi múltiple” torna a fer una crida a la solidaritat aquest diumenge 11 de juliol per participar d’una nova jornada solidària amb les persones afectades per aquesta malaltia.  Al llarg de tot el dia es desenvoluparan diverses activitats lúdiques i esportives. Tal com ja va succeir l’any passat, la situació excepcional a causa de la pandèmia fa que la jornada canviï el seu format habitual i les activitats es realitzaran davant de l’Ajuntament i no a les instal·lacions del Club Esplai on tradicionalment s’ha celebrat aquesta jornada. Es recomana l’ús de la mascareta i s’aplicaran totes les mesures de seguretat i prevenció per la Covid-19.

La jornada s’iniciarà a les 10 h del matí i durant tot el dia es podrà veure una exposició fotogràfica dedicada als 25 anys del Mulla’t a Constantí, que es commemoraven el passat 2020. L’exposició es podrà tornar a veure aquest any, després d’estrenar-se en l’anterior edició.

 A partir de les 11 començarà una competició de dards i les inscripcions dels participants tindran un preu de 2 €uros com a donatiu solidari. De 11 a 14 hores hi haurà jocs inflables per als més petits, amb un preu solidari d’1 €uro.

Ja a la tarda, a partir d les 17 hores, tindran lloc les habituals simultànies d’escacs amb la presència d’Aaron Alfonso i amb la col·laboració del Club d’Escacs Constantí. També a la tarda, es farà el tradicional concurs de dibuix per a nens i nenes de 3 a 12 anys, amb inscripcions al preu d’1 euro com a donatiu solidari.

Les activitats continuaran a les 19 h. amb una actuació musical a càrrec d’Astrid Torrente amb el seu violí transparent, abans de procedir a l’entrega dels trofeus que tindrà lloc a les 20 hores.

Per acabar la jornada, es farà la tradicional ballada de sardanes amb la participació de les colles Floquets, Petits Floquets i Espigolant de Constantí i la colla del Lledó de la Pobla de Mafumet. El final de festa anirà a càrrec dels Diablons de la Dragonina de l’Associació Amics de la Colla COCA i el Ball de Diables de Constantí.

Durant tota la diada es podran adquirir a la paradeta que s’instal·larà davant de l’Ajuntament els productes de promoció de la campanya: tovalloles, samarretes, bosses, necessers i llibretes. Tots els diners recaptats aniran destinats íntegrament a la investigació i millora dels centres que tenen cura dels afectats per la malaltia.

Des de l’inici de l’activitat, ara fa 26 anys, el Club Esplai Constantí és considerat un dels més solidaris de Catalunya durant la jornada del “Mulla’t”.

Back to top