Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gran estrena del Cicle de Concerts a Centcelles amb el Grup de Vent de l’Escola de Música “Rafel Gibert Recasens”

El Grup de Vent de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí ha donat el tret de sortida aquest dijous, 8 de juliol, a la IV edició del Cicle de concerts a Centcelles. Després d’un any d’aturada, aquest any s’ha recuperat aquest cicle que fusiona música i patrimoni, organitzat per l’Associació Amics de la Música de Constantí amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, el MNAT i el patrocini de Repsol.

Format, en la seva majoria, per intèrprets d’instruments de la família de vent-fusta com  la flauta travessera, el clarinet i el saxo, el Grup de Vent de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” està format per alumnes i professors de l’Escola, sota la direcció de Josep Boada. A més dels instruments de vent-fusta, per aquest concert han incorporat piano, bateria i contrabaix.

En la seva tercera participació dintre del Cicle de concerts a Centcelles, el Grup de Vent de l’Escola de Música “Rafel Gibert Recasens” va oferir un concert basat en peces relacionades amb efemèrides musicals d’aquest 2021, amb un repertori molt variat pel que fa als estils. Així, van sonar durant la primera part del concert, l’Adagio d’Albinoni; el Vals número 2 de la Suite per a Orquestra, de Shostakovich; o l’Oblivion, d’Astor Piazolla. Durant la segona part, van interpretar Cinema Paradiso, d’Ennio Morricone; el Moon River, de Henry Mancini o l’Imagine, de John Lennon

El Cicle de Concerts a Centcelles continuarà el proper dijous 15 de juliol amb l’actuació que oferirà la Reus Big Band, a les 20.30 hores. Per assistir com a públic, cal fer inscripció prèvia a la recepció de l’Ajuntament

Back to top