Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Jornada solidària amb la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”

Un any més Constantí s’ha sumat aquest diumenge 11 de juliol a la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”. Aquest any, el “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” arribava a la seva 26a edició a Constantí i al llarg del dia es van realitzar diverses activitats lúdiques i esportives. Tal i com ja va succeir en l’edició de l’any passat, la situació excepcional a causa de la pandèmia de la COVID-19 ha fet que aquest any la jornada canviés el seu format habitual i les activitats s’han realitzat davant de l’Ajuntament, i no a les instal·lacions del Club Esplai on s’havia desenvolupat la jornada al llarg de les anteriors edicions. A més, s’han complert les mesures de seguretat i prevenció com l’ús de la mascareta i rentat de mans amb gel hidroalcohòlic.

Es calcula que la recaptació total d’enguany se situarà vora els 3.000 euros, ja que encara es pot adquirir material i fer donacions. Tots els diners recaptats aniran destinats íntegrament a la investigació i millora dels centres que tenen cura dels afectats per la malaltia.

De bon matí, la jornada s’iniciava amb una mostra fotogràfica de totes les edicions del Mulla’t a Constantí, una exposició que s’estrenava l’any passat amb motiu del 25è aniversari, i que s’ha pogut tornar a veure durant aquesta edició. Tot seguit va tenir lloc una competició de dards i jocs inflables per als més petits.

Ja a la tarda, les activitats van continuar amb les habituals partides simultànies d’escacs amb la presència d’Aaron Alfonso i amb la col·laboració del Club d’Escacs Constantí. També a la tarda, es va fer el tradicional concurs de dibuix per a nens i nenes de 3 a 12 anys. La música també va ser protagonista al llarg de la tarda amb l’actuació que va oferir Astrid Torrente, amb el seu violí transparent. Seguidament, es va procedir a l’entrega dels trofeus amb la presència de l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez.

Per acabar la jornada, es va fer la tradicional ballada de sardanes amb la participació de les colles Floquets, Petits Floquets i Espigolant de Constantí i la colla del Lledó de la Pobla de Mafumet. El final de festa va anar a càrrec dels Diablons de la Dragonina de l’Associació Amics de la Colla COCA i el Ball de Diables de Constantí.

A banda de les activitats que es van fer davant de l’Ajuntament, les instal·lacions del Club Esportiu Esplai també van acollir un campionat de tennis durant tot el dia.

Durant tota la diada es van poder adquirir els productes de promoció de la campanya: tovalloles, samarretes, bosses, necessers i llibretes.

Des de l’inici de l’activitat, ara fa 26 anys, el Club Esplai Constantí és considerat un dels més solidaris de Catalunya durant la jornada del “Mulla’t. Coincidint amb el seu 25è aniversari, l’any 2020 els Voluntaris del “Mulla’t” a Constantí van rebre un Diploma de reconeixement per part de l’Ajuntament de Constantí per la seva gran tasca solidària.

Back to top