Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Una cinquantena de persones participen de la sortida nocturna pel litoral tarragoní

Prop d’una cinquantena de persones van participar el passat divendres 9 de juliol d’una sortida guiada nocturna pel litoral tarragoní. L’activitat, emmarcada dintre del cicle “Fem Estiu, Fem Constantí”, plantejava un recorregut des de la Platja del Miracle fins a la Platja Llarga de Tarragona.

Els participants van sortit en autobús des de la Plaça de les Escoles Velles per desplaçar-se fins a Tarragona, on van començar un recorregut a peu que es va iniciar a la Platja del Miracle i va transcórrer per la platja dels Cossis, la platja de l’Arrabassada, la zona del preventori, platja de la Savinosa i els Morrots de la Savinosa, Platja dels Capellans, Cala Romana fins arribar a la Platja Llarga.

Durant el recorregut es van poder descobrir els diferents paisatges vegetals i conèixer algunes de les espècies de flora més rellevants de la costa tarragonina.

Back to top