Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obertes les inscripcions per a la caminada popular i visita guiada a la “Ruta de Sant Llorenç”

Des d’aquest dimecres i fins el dia 9 de setembre es poden fer les inscripcions per participar en la caminada popular i la visita guiada al voltant de la “Ruta de Sant Llorenç”. L’activitat, inclosa en la programació de la Diada Nacional de Catalunya a Constantí, es realitzarà el pròxim diumenge 12 de setembre. Les inscripcions es poden fer a la recepció de l’Ajuntament, trucant al telèfon 977 52 05 21 o bé al correu citaprevia@constanti.cat . El preu de l’activitat és d’1 euro.

La Caminada seguirà el recorregut de l’itinerari de l’APP “Natura Local” i comptarà amb les explicacions del guia cultural Ferran Marín. A l’inici de la Caminada es visitarà el nou Dipòsit Municipal d’aigua de les Forques, amb comentaris a càrrec dels tècnics d’Agbar. Tots els participants rebran un val de vermut per a algun dels establiments adherits. A més, tots aquells que no la tinguin d’anteriors caminades, rebran una samarreta de regal. La sortida de la caminada tindrà lloc a les 9 h, des del Parc de la Mòbila.

La Ruta de Sant Llorenç es presenta com un itinerari fàcil i variat on es poden descobrir valors històrics, naturals, paisatgístics i rurals de Constantí. Pel recorregut s’hi trobaran les restes de l’ermita de Sant Llorenç, al voltant de la qual es produeix el primer poblament del municipi al segle XII; masos en actiu com el de Serapi; cellers experimentals com Mas dels Frares al costat de conreus tradicionals de secà; arbres singulars i camins amb llegendes. Tot plegat transcorre per camins carreters que acosten al medi natural que envolta el terme i a les seves arrels històriques.

Back to top