Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença el procès de selecció de personal per al centre logístic d’Amazon a Constantí

Ja s’ha iniciat el procés de selecció de personal per al centre logístic d’Amazon al Polígon de Constantí. Des d’avui dimecres 8 de setembre i fins aquest divendres 10 de setembre es poden fer les inscripcions exclusivament per a persones empadronades a Constantí a través del següent enllaç: https://amazon.force.com/BBJobDetails?Agency=1&isApply=1&reqid=a0R4U000009oHvm&setlang=es_US

Una vegada realitzada la inscripció, cal enviar CV actualitzat a l’Oficina Municipal de Treball de Constantí a través del correu oficinadetreball@constanti.cat amb l’assumpte “Amazon”.

Entre els requisits bàsics que es requereixen per als llocs de treball, Amazon busca personal amb una forta ètica de treball, atenció al detall, capacitat de complir amb terminis establerts, i un gran compromís amb el servei a client. A més, els llocs de treball requereixen l’ús d’escàners de radiofreqüència, eines informàtiques, el moviment i la ubicació de productes i / o paqueteria al Centre de Distribució amb diferents mitjans de manutenció, la preparació, empaquetat i expedició de comandes per als clients i la resolució de problemes associats amb aquestes activitats.

Amazon té previst posar en marxa durant el mes d’octubre el nou centre logístic al Polígon de Constantí, que es convertirà en el primer centre d’operacions de la companyia a la demarcació. L’edifici, de 9.000 metres quadrats, donarà servei als clients de la zona. L’estació crearà més de 90 llocs de treball fixos a temps complet i parcial, i afavorirà la creació de més de 200 oportunitats de feina indirecta per a empleats de les quatre empreses de repartiment locals amb les quals preveu treballar

Back to top