Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença un nou curs a la Llar d’Infants Municipal

Des del passat dilluns 6 de setembre, un total de 35 infants d’entre 0 i 3 anys han iniciat el nou curs 2021-2022 a la Llar d’Infants Municipal de Constantí, un nou curs que es preveu que es pugui desenvolupar amb normalitat i seguint amb el compliment de la normativa fixada pel Departament d’Educació en matèria sanitària. Es preveu que la matrícula estigui oberta durant tot el curs.

La Llar d’Infants Gu-gu consta actualment d’una aula de petits, dues aules de mitjans i dues aules de grans. El seu projecte educatiu es basa en cinc eixos fonamentals: establir un vincle estable i segur, autonomia, respecte profund, moviment i joc lliure i autoestima. En aquest sentit, l’equip educatiu del centre dedica tots els seus esforços i recursos per tal d’atendre les necessitats vitals dels infants en un entorn preparat i amb possibilitats, on el nen/a pugui sentir-se segur i vinculat.

Durant aquestes primeres setmanes de curs, les educadores de la Llar d’infants es dedicaran plenament a cuidar i respectar el procés d’adaptació, el delicat període en qual els infants es vinculen emocionalment amb l’equip d’educadores. Un cop establert el vincle, l’infant se sent segur i confiat per emprendre les múltiples vivències i experiències que tindrà a la llar i que li permetran desenvolupar al màxim les seves capacitats i destreses.

Durant el curs escolar, juntament amb l’Ajuntament de Constantí, la Llar d’Infants Gu-gu treballarà perquè els infants tinguin cada cop més possibilitats d’autonomia, de moviment autònom i de moviment lliure per tal de poder autoregular-se des de la connexió amb el seu propi cos, d’acord amb el pla intern que cada infant porta dins seu, sense pressions ni exigències externes, sentint, coneixent i reconeixent les pròpies sensacions.

Tot aquest aprenentatge vivencial naixerà del vincle creat a la llar i l’acompanyament a cada infant en les relacions d’encontre i de desencontre que tindrà amb altres infants que, com ell, es troben immersos en la construcció d’una personalitat i una autoestima sanes.

Back to top