Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Acte de reconeixement i benvinguda a tota la comunitat educativa del municipi

Pocs dies abans de l’inici del nou curs escolar 2021-2022, aquest dijous 9 de setembre l’Ajuntament de Constantí ha celebrat un acte de recepció i benvinguda adreçat al personal docent i a tota la comunitat educativa del municipi. En una trobada que s’ha realitzat al conjunt monumental de Centcelles, l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, i la regidora d’Ensenyament, Dolors Fortuny, han volgut fer aquest acte de reconeixement a la tasca realitzada pels mestres, personal docent, associacions de mares i pares d’alumnes, i totes les persones implicades en la tasca educativa de les escoles Mn. Ramon Bergadà i Centcelles, l’Institut de Constantí, la Llar d’Infants Gu-Gu, l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”, l’Escola d’Adults i la Biblioteca Municipal. Tots els assistents han rebut com a obsequi un exemplar del llibre “Fer de la necessitat virtut. Història de l’ensenyament contemporani de Constantí (1857-2000)” d’Albert Solé.

Després d’una benvinguda per part d’Ester Ramon del MNAT, l’alcalde Óscar Sánchez ha volgut adreçar unes paraules d’agraïment a tot el col·lectiu de mestres per la seva tasca educativa i formativa, destacant l’esforç realitzat durant l’últim any per adaptar-se a la situació sanitària. L’alcalde també ha encoratjat al professorat i als responsables dels centres educatius per afrontar tots els reptes d’aquest nou curs escolar que s’iniciarà el pròxim 13 de setembre.

Seguidament han intervingut el director de l’escola Mn. Ramon Bergadà, Fernando Martos, i el director de l’escola Centcelles, Samuel Montes, que ha donat per finalitzada la celebració dels 40 anys de l’escola que es commemoraven el passat curs 2020-21. Finalment, ha estat el torn de la directora de l’Institut, Mercè Grané, que ha convidat a tota la comunitat educativa a participar dels 25è aniversari de l’Institut que es commemora aquest curs 2021-2022 sota el lema “25 anys educant i fent poble”

Back to top