Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Prop d’un centenar de persones participen a la caminada popular per la “Ruta de Sant Llorenç”

Prop d’un centenar de persones van participar el passat diumenge 12 de setembre de la presentació de la segona de les rutes pel terme municipal de Constantí incloses a l’aplicatiu “Natura Local” per a telefonia mòbil. Es tracta d’unes rutes que permeten un guiatge digital de l’itinerari, amb imatges i comentaris centrats tant en el patrimoni històric com en els atractius del medi natural.

Aquesta vegada, però, la caminada incloïa una visita prèvia al nou Dipòsit municipal d’aigua de les Forques, amb acurades explicacions a càrrec de tècnics d’Agbar sobre les instal·lacions i el funcionament del subministrament d’aigua potable als domicilis particulars i a les empreses, un servei en general poc conegut però molt interessant i necessari. La resta de la caminada va ser guiada pel gestor del patrimoni històric, Ferran Marín, amb vistes al Mas de Serapi, la Creu de Salom, l’alzina monumental de Mas dels Frares, el clot de Sanromà o l’ermita de Sant Llorenç.

Amb aquesta caminada es consoliden les activitats populars que ha organitzat enguany l’Ajuntament de Constantí per tal de donar a conèixer el gran atractiu històric i paisatgístic del terme municipal.

Back to top