Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es presenta el número 37 de la publicació “Estudis de Constantí”

El passat divendres 17 de setembre va tenir lloc la presentació del número 37 de la revista miscel·lània “Estudis de Constantí”. L’acte de presentació es va fer a la Plaça de l’Hospital, davant de la Biblioteca, i va anar a càrrec de la directora del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, Mònica Borrell, acompanyada de l’alcalde, Óscar Sánchez, i la regidora de Cultura de l’Ajuntament, Dolors Fortuny.

La revista “Estudis de Constantí” és una publicació de periodicitat anual que inclou articles diversos relacionats amb aspectes històrics i socials del municipi.

El número 37 de la revista “Estudis de Constantí” inclou en aquesta edició un total de 9 articles d’alguns dels col·laboradors habituals de la publicació. Són els següents: Jaume Massó Carballido: “Notes sobre la destral paleolítica de Constantí; Lluís Papiol Molné: “El despertar històric de Centcelles”; Josep M. Grau Pujol: “L’estimació fiscal de Constantí de 1715”; Josep M. Grau Pujol i Armand Grau Puig: “Immigració de la província de Tarragona a Terrassa (1915)”; Josep M. Grau Pujol: “El repartiment del delme i primícia a les parròquies del Camp de Tarragona durant l’Antic Règim”; Ricard Escarré: “El retrat social a través de les cançons populars”; Josep M. Solé Barrufet: “L’aigua de reg de l’horta del terme de Tarragona”; Josep Franquès Sans: “Universitat de Tarragona – URV – Universitat Rovira i Virgili” i Ferran Marín Ramos: “El bateig d’un rei. Més que una obra de teatre”.

Back to top