Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comencen les obres de renovació de la pavimentació i els serveis al carrer Serapi

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de renovació de la pavimentació i els serveis del carrer Serapi. Les obres consistiran en la instal·lació d’una nova pavimentació a un sol nivell i la posada al dia de les instal·lacions d’evacuació, subministrament d’aigua i creuaments de telefònica, amb la implantació de una nova canalització de serveis i un nou enllumenat més sostenible. Els treballs comportaran també la instal·lació de nova senyalització vertical, nou mobiliari urbà (papereres i pilones) i vegetació.

La setmana passada va tenir lloc una reunió informativa amb els veïns i veïnes del carrer. L’actuació té un pressupost final d’aproximadament 156.000 €uros (IVA inclòs) i un termini aproximat d’execució d’uns 3 mesos i mig.

L’actuació s’emmarca dintre del Pla d’inversions de 7 milions d’euros aprovat per unanimitat del Ple de l’Ajuntament per al període 2021-2024.

D’altra banda, pròximament també s’iniciaran les obres de construcció d’un skatepark i, al costat, una pista multiesportiva entre l’Avinguda Andorra i el carrer Mn. Ramon Bergadà.

Back to top