Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Prop de 300 persones participen de la “Caminada de la Relíquia” entre Tarragona i Constantí

L’Ajuntament de Constantí ha col·laborat aquest diumenge 3 d’octubre en la “Caminada de la Relíquia” entre Tarragona i Constantí, que ha comptat amb la participació de prop d’unes 300 persones.

Es tractava d’una marxa commemorativa dels 700 anys de l’arribada de la relíquia del Braç de Santa Tecla a la ciutat de Tarragona procedent de Constantí, organitzada pel C.E. Alliberadrenalina, el Gremi de Marejants i el Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, l’Ajuntament de Constantí i el Patronat Municipal d’Esports.

L’esdeveniment s’emmarca dintre dels actes del 7è 7è Centenari de l’arribada de la relíquia del Braç de Santa Tecla en solemne processó des de Constantí fins a Tarragona. Els participants van sortir des de les 9.30 des del Parc de Francolí i van fer un recorregut de 12 km. Durant el seu trajecte van fer parada a Constantí, on es va instal·lar un punt d’avituallament al carrer Major, davant de l’Ajuntament.

Seguidament, van tenir lloc els parlaments de les autoritats a la Plaça de l’Església i l’entrega d’obsequis, abans d’iniciar el camí de tornada fins a Tarragona on es va instal·lar el punt d’arribada a la Pèrgola del Serrallo.

Back to top