Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença un nou curs d’auxiliar de magatzem i operador/a de carretons

Un total de 16 persones van iniciar la setmana passada un curs d’auxiliar de magatzem i operador de carretons convocat a Constantí. El curs consta d’una part de formació teòrica (40 hores), formació pràctica amb carretons elevadors (30 hores) i una part de formació d’habilitats personals (10 hores). La part teòrica s’està desenvolupant del 18 al 28 d’octubre a l’edifici de la Biblioteca Municipal de Constantí, mentre que la part pràctica es va realitzar la setmana passada al centre de formació Novatècnica, al Polígon de Vilaseca. El curs acabarà els dies 2, 3 i 4 de novembre amb pràctiques també a Novatècnica.

Es tracta d’un curs que servirà per capacitar els alumnes en el domini de les tècniques i aptituds que permetin organitzar la recepció, emmagatzematge i expedició de les mercaderies, així com el registre d’aquests moviments.

També s’ensenyarà com controlar els estocs, verificar i supervisar el bon ús i funcionament de les instal·lacions del magatzem. A més, el curs inclou la formació per assolir 5 carnets professionals segons normativa UNE 58451.

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults, continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina. Les inscripcions per participar dels cursos donen prioritat a les persones del municipi inscrites a l’Oficina de Treball.

Back to top