Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Prop d’un centenar de persones participen de la Caminada de Constantí al Morell

Prop d’un centenar de persones han participat aquest diumenge, 24 d’octubre, de la caminada popular que anirà des de Constantí i fins al Morell. Es tractava d’una activitat organitzada conjuntament entre els Ajuntaments de Constantí i del Morell, i va comptar amb la participació de persones d’ambdós municipis. Tal com ja es va fer durant el cicle “Fem Estiu, Fem Constantí” en les caminades per conèixer i descobrir els masos del terme, aquesta caminada va comptar amb l’acompanyament del guia constantinenc Oriol Nicolau.

Hi ha col·laborat també el Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu, que va participar en el recorregut amb els carros que s’utilitzen en els Tres Tombs. Els participants de la Caminada van sortir des del Parc de la Mòbila i van fer un recorregut d’una 10,5 km aproximadament. El plat fort de la jornada va ser la visita guiada a les instal·lacions de la fàbrica de vermut de la casa Yzaguirre, amb tast de vermut inclòs, i un dinar de motxilla i visita a les restes monumentals de la Granja dels Frares.

Aquesta caminada popular s’emmarca en les trobades de germanor que aquests darrers anys l’Ajuntament de Constantí ha portat a terme amb els municipis veïns, com els de la Canonja o els Pallaresos, així com per la voluntat de donar a conèixer els llocs interessants de l’entorn més proper al terme que habitualment estan exclosos de les visites turístiques i són de difícil accés.

Back to top