Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí promou l’activitat física entre la gent gran del municipi

Amb l’objectiu de satisfer i millorar el benestar de la població, l’Ajuntament de Constantí, a través de les àrees d’Esports i Gent Gran, ha posat novament en marxa el projecte per a la millora de la salut de les persones grans, a través de l’activitat física.

Es tracta de sessions d’activitat física i esportiva adaptada per a tots aquells ciutadans i ciutadanes a partir dels 60 anys, amb exercicis físics lleugers orientats a millorar l’elasticitat, l’equilibri, enfortir la musculatura i treballar les articulacions.

El projecte, que ha tingut una gran acollida amb prop de seixanta persones inscrites, consisteix en sessions grupals de 45 minuts que s’estan realitzant al Pavelló Poliesportiu. L’activitat es va iniciar el passat 18 d’octubre i està previst que s’allargui fins al 26 de maig

Back to top