Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí celebrarà la castanyada amb un passatge del terror i una cercavila terrorífica

Constantí recupera aquest any la celebració de la Castanyada amb diverses activitats que es realitzaran els dies 29 i 30 d’octubre. Durant dos dies, l’ambient més divertit i terrorífic omplirà les places i carrers amb activitats obertes a tothom.

El divendres 29 d’octubre, de les 18.00 a les 00.00 hores, es podrà viure una experiència terrorífica i apassionant amb el “Passatge del Terror” que s’instal·larà al Pavelló Poliesportiu municipal. El preu del Passatge del Terror és de 2 €uros, per persona i entrada. Les persones que no hagin fet reserva d’entrada prèviament, podran accedir al Passatge del terror el mateix dia de l’espectacle, pagant els 2 euros a l’accés al recinte.

Les activitats continuaran el dissabte 30 d’octubre amb una “Cercavila Terrorífica” pels carrers del poble, organitzada pel grup Emfapatir Teatre. L’activitat s’iniciarà a les 19.30 hores, i els organitzadors animen a la gent a participar en el recorregut d’aquesta cercavila amb disfresses seleccionades especialment per a l’ocasió i ambientades en la nit de Halloween i les pel·lícules de terror.

El recorregut de la cercavila terrorífica s’iniciarà al Camp de Futbol municipal i anirà en direcció al carrer Major, carrer de Les Creus, Raval Sant Cristòfol, Plaça Mossèn Cinto Verdaguer,  carrer Sant Pere (correus),  carrer Barcelona,  carrer Girona, Avinguda 11 de Setembre en direcció a la Plaça de la Generalitat, Avinguda 11 de Setembre i arribada a la Plaça de les Escoles Velles.

Back to top