Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’aprova la licitació del projecte per a la construcció d’una rotonda al Polígon Industrial

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Constantí ha aprovat la licitació del projecte per executar les obres de construcció d’una rotonda al Polígon Industrial de Constantí.

Aquest projecte suposarà la construcció d’una rotonda a la cruïlla entre l’Avinguda d’Europa i l’Avinguda de les Puntes, al PIC. La construcció d’aquesta nova rotonda respon a la necessitat de reduir la sinistralitat i les incidències de trànsit en aquest punt. Des de l’Ajuntament de Constantí, des que va assumir les competències de trànsit, s’ha plantejat la necessitat d’aplicar una solució a aquesta problemàtica.

La solució planteja reduir els creuaments per evitar els impactes a les cruïlles. La rotonda es construirà aprofitant la superfície ocupada per la cruïlla existent.

Les obres tenen un pressupost inicial de 263.251,31 euros i un termini d’execució de 3 mesos. Aquesta actuació s’emmarca dintre del Pla d’inversions de 7 milions d’euros aprovat per unanimitat del Ple de l’Ajuntament per al període 2021-2024.

Back to top