Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nova àrea de recollida selectiva al Polígon i reforç de la recollida de voluminosos

Dintre de la campanya per millorar la recollida selectiva al municipi, aquesta setmana s’han posat en marxa diverses accions de reforç d’aquesta recollida. A partir del 2 de novembre, les empreses del polígon industrial disposaran d’una área d’aportació de residus per a la recollida selectiva de la fracció resta i del paper i cartró.

S’espera que l’àrea d’aportació serveixi per:

· Eliminar els contenidors de la fracció resta presents a la via pública del polígon  Facilitar la recollida selectiva del paper i cartró i la fracció resta a les indústries i la recollida del vidre als bars i restaurants del polígon

 · Millorar-ne la qualitat i la imatge de la via pública mitjançant l’eliminació dels abocaments incontrolats que es donen al voltant dels contenidors del carrer.

· Augmentar els nivells i la qualitat de la recollida selectiva del polígon.

· Reduir la fracció resta.

EN QUÈ CONSISTEIX?

És un espai que agrupa tots els contenidors on dipositar els residus de paper i cartró i de la fracció resta generats per les empreses i indústries del polígon. S’ubica al cantó sud-oest de la Parcel·la 2.7 del carrer Regne Unit, pròxim al carrer Països Baixos.

Està degudament pavimentada, senyalitzada, il·luminada i vigilada per un sistema de seguretat de videovigilància. Disposa d’una zona de contenidors formada per 4 contenidors de 3000L per al paper i cartró i 10 contenidors de 1000L per a la fracció resta.

Com que està delimitada per una tanca perimetral, l’accés és restringit. Disposa d’un sistema de control que permet l’accés, les 24h del dia i els 7 dies de la setmana, només a aquells telèfons mòbils degudament autoritzats.

CAMPANYA INFORMATIVA

Del 25 d’octubre al 5 de novembre es duran a terme visites informatives a les empreses del polígon per donar a conèixer la implementació d’aquesta nova àrea d’aportació i per explicar el procés d’acreditació per poder-hi accedir.

2) REFORÇ DE LA RECOLLIDA DE RESIDUS VOLUMINOSOS A TRAVÉS DE L’APP “VIU MÉS CONSTANTÍ”

Durant el mateix període es preveu dur a terme una acció de reforç per a la recollida de Residus voluminosos que consistirà en la instal·lació d’un punt informatiu itinerant per explicar i resoldre dubtes sobre el servei. Estarà en funcionament del 25 d’octubre al 5 de novembre, de les 10 a les 13:30 h, a les següents ubicacions:

· Dimarts, al davant Plaça Pau Casals on s’ubica el Mercat Setmanal

· Dimecres, al davant de l’ajuntament

· Dijous, al davant de la llar de jubilats

Per qualsevol dubte o aclariment sobre el nou servei es pot contactar amb l’Ajuntament a través del c/e ajuntament@constanti.cat o al 977 52 05 21.

Back to top