Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí gaudeix de la Castanyada amb una Cercavila terrorífica i el Passatge del Terror

Constantí ha recuperat aquest passat cap de setmana la celebració de la Castanyada amb diverses activitats que han omplert les places i carrers del municipi amb l’ambient més divertit i terrorífic.

Els actes arrencaven el passat divendres amb el Passatge del Terror al Pavelló Poliesportiu. Prop d’unes 400 persones no es van voler perdre aquesta experiència terrorífica i apassionant, que es va allargar fins a la mitjanit.

I les activitats van continuar el dissabte al vespre amb una “Cercavila Terrorífica” organitzada pel grup Emfapatir Teatre. Van ser moltes les persones que es van animar a participar del recorregut d’aquesta cercavila pels carrers del poble, caracteritzats amb disfresses seleccionades especialment per a l’ocasió i ambientades en la nit de Halloween i les pel·lícules de terror. La Cercavila terrorífica va finalitzar amb un espectacle final de festa a la Plaça de Escoles Velles.

Durant tot el cap de setmana, els alumnes de l’Institut de Constantí també van instal·lar les seves parades de venda de castanyes a l’Avinguda Onze de Setembre per recollir diners per al viatge de final de curs.

Back to top