Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença una nova edició del LECXIT per millorar la comprensió lectora dels infants

Una dotzena de parelles es trobaran cada setmana a la Biblioteca Municipal de Constantí per millorar la comprensió lectora dels infants, en una nova edició del projecte Lecxit-Lectura per a l’èxit educatiu. Aquesta activitat va quedar interrompuda arran de la pandèmia i aquest curs 2021-2022 s’ha pogut reprendre.

En aquesta tercera edició del LECXIT es realitzaran dues sessions setmanals, els dilluns amb els alumnes de l’escola Centcelles, i els dimecres amb els alumnes de l’escola Mn. Ramon Bergadà. Les trobades seran d’una hora, estan dirigides a infants de quart de primària i compten amb l’acompanyament de voluntaris i voluntàries. La setmana passada es van realitzar les primeres sessions, amb una trobada de totes les persones que s’han presentat voluntàries, els infants que hi participen i les seves famílies. 

Lecxit-Lectura per a l’èxit educatiu és un projecte promogut per la Fundació Bofill, l’Obra Social “La Caixa” i la Generalitat de Catalunya. A Constantí s’implementa gràcies a la col·laboració de les escoles del municipi i la Biblioteca Municipal. La tasca del voluntariat serà acompanyar la lectura d’un infant, ajudar-lo a gaudir-ne, motivar-lo i esdevenir un referent lector que el faci creure en les seves capacitats.

Back to top