Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí celebrarà la Setmana de la Música del 20 al 27 de novembre

Del 20 al 27 de novembre se celebrarà a Constantí la Setmana de la Música amb tot un seguit d’activitats organitzades per l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” i l’Associació Amics de la Música de Constantí.

Els actes començaran el dissabte 20 de novembre amb una sessió de Bibliocontes a la Biblioteca Municipal: “En Bum i el llibre màgic de les fades” amb la Companyia Homenots, per a infants a partir dels 4 anys. Per participar d’aquest activitat cal inscripció prèvia a la Biblioteca.

El diumenge 21 de novembre tindrà lloc una sortida al Palau de la Música catalana, una activitat per a la qual s’han omplert dos autobusos. Els participants assistiran al concert de Carlos Checa i la JOSB (Jove Orquestra Simfònica de Barcelona), que interpretaran peces de Tchaikovsky.

El dimarts 23 de novembre continuaran les activitats, amb una Mostra musical a l’Escola de Música, a càrrec dels professors de l’escola i adreçada als nens i nenes d’1 i 2 anys de la Llar d’Infants.

El dilluns 22, dijous 25 i divendres 26 de novembre es faran Jornades de Portes Obertes, amb assajos oberts a càrrec dels diferents conjunts instrumentals de l’Escola de Música. Les jornades de portes obertes es faran a la Llar d’Infants,  de 18 a 19.30 hores. Per aquesta activitat cal inscripció prèvia a escolademusica@constanti.cat o 977 52 21 26.

Finalment, el dissabte 27 de novembre finalitzaran els actes de la Setmana de la Música amb un concert-vermut al davant de l’Ajuntament, a càrrec del Conjunt Instrumental Juvenil, el Grup de Corda de la Banda, el Grup de Vent de la Banda i el Conjunt d’Adults de l’Escola de Música, juntament amb el Duet Mel i Mató. Per assistir a aquest concert-vermut també cal fer inscripció prèvia: presencialment a l’OAC de l’Ajuntament, citaprevia@constanti.cat o 977 52 05 21. El preu del concert-vermut és d’ 1 €uro.

Back to top