Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença un nou curs organitzat per l’AEQT amb la col•laboració de l’Ajuntament

Un total de 26 persones estan participant durant aquest mes de novembre d’un nou curs organitzat per l’AEQT (Associació Empresarial Química de Tarragona) i l’AEST (Associació d’Empreses de Serveis de Tarragona) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí

Els dies 10 i 11 de novembre es van realitzar el 1r torn del curs i els dies 24 i 25 de novembre tindrà lloc el 2n torn. Es tracta d’un curs exclusiu per a persones empadronades a Constantí, i una part del curs està subvencionada per l’Ajuntament. La part teòrica es desenvolupa a l’Institut Pere Martell de Tarragona, mentre que la part pràctica es realitza al Parc Químic Nord.

Amb una durada de 16 hores, aquest curs té com a principal objectiu qualificar els professionals que realitzen tasques de manteniment habitual dins les empreses químiques de la demarcació de Tarragona mitjançant la realització d’una formació específica transversal a tots els professionals, independentment de la seva tasca dins de l’empresa i de l’activitat d’aquesta

Des de l’Ajuntament de Constantí es continua treballant en la formació dels aturats del municipi com una eina fonamental per a la seva inserció laboral, i en aquest cas vinculada a un sector tant important al territori com és el de la indústria química i totes les empreses vinculades a aquest sector.

Back to top