Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Prop d’una vuitantena de persones participen de la sortida al Palau de la Música

Prop d’una vuitantena de persones han participat aquest diumenge de la sortida al Palau de la Música Catalana per assistir al concert de Carlos Cehca & JOSB (Jove Orquestra Simfònica de Barcelona), en què es van interpretar peces de Tchaikovsky. Es tracta d’una de les activitats de la Setmana de la Música que s’està celebrant a #Constantí del 20 al 27 de novembre, organitzada per l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” i l’Associació Amics de la Música de Constantí. 

Els actes d’aquesta Setmana de la Música s’iniciaven el passat dissabte amb una activitat familiar de Bibliocontes al davant de la Biblioteca, a càrrec de la companyia Homenots.

El dimarts 23 de novembre continuaran les activitats, amb una Mostra musical a l’Escola de Música, a càrrec dels professors de l’escola i adreçada als nens i nenes d’1 i 2 anys de la Llar d’Infants. El dilluns 22, dijous 25 i divendres 26 de novembre es faran Jornades de Portes Obertes, amb assajos oberts a càrrec dels diferents conjunts instrumentals de l’Escola de Música. Les jornades de portes obertes es faran a la Llar d’Infants,  de 18 a 19.30 hores. Per aquesta activitat cal inscripció prèvia a escolademusica@constanti.cat o 977 52 21 26.  

 Finalment, el dissabte 27 de novembre finalitzaran els actes de la Setmana de la Música amb un concert-vermut al davant de l’Ajuntament, a càrrec del Conjunt Instrumental Juvenil, el Grup de Corda de la Banda, el Grup de Vent de la Banda i el Conjunt d’Adults de l’Escola de Música, juntament amb el Duet Mel i Mató. Per assistir a aquest concert-vermut també cal fer inscripció prèvia: presencialment a l’OAC de l’Ajuntament, citaprevia@constanti.cat o 977 52 05 21. El preu del concert-vermut és d’ 1 €. 

Back to top