Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Sopar i Festa de Cap d’Any

El divendres 31 de desembre gaudirem de la Festa de Cap d’Any al Pavelló Poliesportiu de Constantí. Des d’avui ja es poden comprar les entrades per assistir al Sopar i el Ball de Cap d’Any (ENTRADES LIMITADES) :

· A les 20 h • Obertura de portes i servei de photocall.

· A les 21 h • Aperitiu i, seguidament, inici del Sopar. I a partir de les 00.30 h. i fins ben entrada la matinada espectacle amb Más & Más “Menéalo on Tour happy new 2022″ (A les 3.00 h. coca amb xocolata per a tothom).

Venda d’entrades: A l’OAC de l’Ajuntament. Per al Sopar (Preu: 60 €uros Sopar d’Adults, i 20 €uros el Sopar Infantil). Entrades per al Ball : Preu 5 €uros (Venda d’entrades per al Ball: a l’OAC de l’Ajuntament i el mateix dia es vendran al Poliesportiu). Us hi esperem!!!

* D’acord amb la situació sanitària, per accedir a les instal•lacions es demanarà certificat de vacunació, PCR de les últimes 48 hores o certificat d’haver passat el covid en els últims 180 dies.

Back to top