Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es posa en marxa un Punt d’Autoocupació per a persones en risc d’exclusió social

Constantí posarà en marxa un Punt d’Autoocupació Incorpora per ajudar persones en risc d’exclusió social que volen emprendre un negoci o treballar com a autònomes. Aquest dilluns 22 de novembre s’ha fet la signatura d’un conveni entre l’Ajuntament de Constantí i la Fundació Formació i Treball-Delegació de Tarragona en el marc del programa Incorpora de la Fundació “La Caixa”. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, i de la coordinadora de Formació i Treball-Delegació de Tarragona, Idoia Jiménez

A través del Punt d’Autoocupació Incorpora s’ofereix un servei de suport i acompanyament a l’autònom/emprenedor abans, durant i després de la creació de la pròpia empresa o de la seva activitat econòmica. Té com a missió fomentar la inclusió social i laboral mitjançant l’activitat emprenedora i d’autoocupació, especialment dirigida a les persones que es troben en una situació laboral precària o d’exclusió social, o en risc de patir-la.

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball, informarà a tots els/les usuàries que vulguin posar en marxa un projecte empresarial o d’autoocupació dels serveis que ofereix aquest Punt d’Autoocupació. De la seva banda, la Fundació Formació i Treball facilitarà la presència d’un/a tècnic/a especialista que atendrà els usuaris o usuàries interessats en aquest servei.

La durada del conveni de col·laboració serà d’un any i es podrà prorrogar anualment, previ acord de les parts.

Back to top