Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’ACA i l’Ajuntament de Constantí atenen a les comunitats de regants del municipi per a resoldre dubtes i agilitzar tràmits

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i l’Ajuntament de Constantí col·laboraran per a millorar la comunicació i la interacció amb les comunitats de regants que hi ha en aquest municipi del Tarragonès, tant per aquelles que ja estan constituïdes com per a les de nova creació.

El projecte, denominat IMPULSA’T@CUA/REGANTS, pretén que les comunitats de regants del municipi puguin accedir gratuïtament a un equip de professionals per a rebre informació, resoldre dubtes i sol·licitar el tràmit administratiu per a la seva constitució com a comunitat o fer els tràmits necessaris de modificació /actualització dels estatuts/convenis.

L’Ajuntament de Constantí posarà un espai a disposició dels tècnics/ques de l’ACA, on atendran, de manera personalitzada i amb les mesures sanitàries corresponents, als titulars i representants de les comunitats de regants que ho hagin sol·licitat mitjançant cita prèvia.

L’horari d’atenció serà el següent:

  • Dia 15 de desembre: de 9:00 a 14:00 hores.
  • Dia 16 de desembre: de 9:00 a 14:00 hores i de 16:30 a 18:30 hores.
  • Dia 22 de desembre: de 9:00 a 14:00 hores.

L’experiència que es durà a terme en el municipi de Constantí és una prova pilot i s’estudiarà si aquesta mesura es pot dur a terme en altres municipis de la demarcació de Tarragona.

Per a més informació us podeu adreçar a l’adreça registre@constanti.cat

Descarrega’t el Díptic informatiu de la campanya:

Back to top