Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Més de 300 persones gaudeixen de la XX Festa de l’Oli Nou

Després de l’obligat ajornament de l’any passat a causa de la pandèmia, Constantí ha celebrat aquest diumenge 28 de novembre la XX edició de la Festa de l’Oli Nou organitzada per la Cooperativa Agrícola Sant Isidre. Unes 320 persones van participar d’aquesta celebració que va mantenir el seu format habitual i, de bon matí, es van concentrar al Pati de la Cooperativa per  gaudir d’un esmorzar de pagès amb l’oli del primer raig de la nova collita. La trobada va comptar també amb l’acompanyament de la música tradicional de La Corranda

La Festa de l’oli s’ha consolidat com un dels esdeveniments gastronòmics i culturals més populars al municipi, i compta cada any amb una gran afluència de públic no només del municipi, sinó també de tota la demarcació, disposats a tastar l’oli de la nova collita.

L’oli de la Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Constantí, envasat sota la marca “Vil·la de Centcelles, forma part del DOP Siurana. Durant aquesta Festa de l’oli es van arribar a vendre fins a 500 litres d’oli aproximadament. Des de la Cooperativa Agrícola Sant Isidre es preveu per aquest any una collita de més qualitat i una producció superior a la de l’any passat. La campanya de l’oliva d’aquest any s’allargarà aproximadament fins a les festes de Nadal

Back to top