Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es presenta la campanya de Nadal de la Unió de Botiguers per promoure les compres al comerç local

Aquest Nadal, comprar a Constantí tornarà a tenir premi.  Aquest dimarts 30 de novembre s’ha fet l’acte de presentació de la campanya de Nadal organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Constantí i la Unió de Botiguers. L’acte s’ha fet davant de la Farmàcia BCN 10, un dels establiments adherits a la UBC, amb la presència de l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, i la vicepresidenta de la Unió de Botiguers, Montse Aleu.

Amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar el comerç local durant les festes de Nadal i després del gran èxit que la iniciativa va tenir l’any passat, aquest any es torna a posar en marxa un “Rasca, rasca Nadal 2021” amb butlletes que es podran obtenir comprant als comerços adherits a la Unió de Botiguers. Totes les persones que facin les seves compres a aquests establiments podran recollir les seves butlletes i optar a un total de 439 premis que oferiran cadascun dels comerços locals a través d’aquesta promoció, per valor de 4.350 euros.

En total es repartiran 3.300 butlletes en els 22 comerços participants adscrits a la Unió de Botiguers. Els premis seran per valor de 5, 10 i 20  euros i una de les principals novetats d’aquest any és que hi hauran 3 premis especials valorats en 100 euros. Les butlletes es podran trobar als establiments a partir del dijous 9 de desembre. La campanya de Nadal s’allargarà fins el dia 7 de gener

Aquesta campanya nadalenca dona continuïtat a la campanya d’aquest passat mes d’octubre i novembre, que va tenir una gran acollida entre la població. Des de l’Ajuntament de Constantí i la UBC, a través d’aquests iniciatives conjuntes, es vol sensibilitzar a la ciutadania de la importància de fer confiança i donar suport al comerç local.

Back to top