Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Més d’una trentena d’activitats a la programació de Nadal 2021

Constantí iniciarà aquesta setmana la programació d’actes de Nadal, que recupera el seu format habitual i les activitats tradicionals amb més d’una trentena de propostes que s’organitzen des de l’Ajuntament, així com també per part  de les diverses entitats i associacions del municipi.

El tret de sortida de les festes nadalenques arribarà aquest divendres 3 de desembre amb la tradicional encesa de les llums de Nadal i un espectacle adreçat a tota la família, a la Plaça de les Escoles Velles. Durant l’acte també es podrà descobrir la decoració nadalenca elaborada pel Centre de Dia i la Llar d’Infants, a la mateixa plaça.

El dissabte 11 de desembre tindrà lloc un Recital poètic a càrrec de l’Associació Literària de Constantí al Sindicat Agrícola, i el diumenge 12 de desembre arribarà l’activitat Constanti-ó!! una activitat pensada per gaudir en família que consistirà en anar a buscar els tions perduts pels racons del terme.

Aquest any, també s’inclouen a la programació nadalenca les activitats solidàries per la Marató de TV3. La botigueta solidària “Retalls”, les Lectures solidàries organitzades per la Biblioteca, el “Fotomarbis Matón” o la XII Marató Musical organitzada per l’Escola de Música són algunes de les activitats que aniran destinades a recaptar fons per la Marató, que aquest any estarà dedicada a la salut mental.

Entre els actes habituals de la programació destaca una nova edició de la Plantada del Pessebre a càrrec de l’associació Moto-Clàssic al Pont de les Caixes, i el tradicional Pessebre elaborat amb materials reciclats per part del Grup Cultural Mestresses de Casa i l’Associació de Dones per la Unitat de Constantí, que es podrà veure a l’antic mercat municipal. Aquest any, es recuperen també els festivals de Nadal organitzats per les entitats esportives, com el Club Gimnàstica Estètica i Rítmica, i el Club Patí Constantí

Durant la setmana prèvia al Nadal, les escoles del municipi celebraran els tradicionals Festivals de Nadal, que es faran a nivell intern de cada centre. A més, es recupera la Cantada d’una Nadala conjunta oberta al públic, una activitat coordinada per l’Escola Municipal de Música que comptarà amb la participació de l’alumnat de la Llar d’Infants Gu-gu, les  escoles Centcelles i Mn. Ramon Bergadà, i l’Institut de Constantí.

Una de les principals novetats, serà la recuperació després de cinc anys dels “Nous Pastorets de Constantí” a càrrec de l’Associació d’Amics del Teatre “Les Forques”. La tradicional obra nadalenca es podrà veure els dies 25 i 26 de desembre al Pavelló Poliesportiu.

Durant els dies 27, 28, i 29 de desembre el Pavelló Poliesportiu tornarà a ser l’escenari d’una nova edició del Parc de Nadal, organitzat per les àrees de Festes i Joventut de l’Ajuntament, i que durant 3 dies oferirà activitats educatives i de lleure i tallers d’allò més diversos per als infants i joves. I per acomiadar l’any, la nit del 31 de desembre es farà el tradicional Sopar i Revetlla de cap d’any al Pavelló Poliesportiu amb  l’espectacle musical “Menéalo on Tour happy new 2022″ a càrrec de la disco Mòbil  Más & Más. Les entrades per al Sopar i la Revetlla de Cap d’any es podran comprar anticipadament a l’OAC de l’Ajuntament i la mateixa nit al Pavelló Poliesportiu

Els dies 3 i 4 de gener, els patges reials instal·laran el campament reial al Pavelló i recolliran les cartes dels nens i nenes de Constantí

Els actes finalitzaran el dia 5 de gener amb la tradicional  Cavalcada dels Reis Mags d’Orient pels carrers del poble. Un cop acabada la cavalcada, els reis mags es desplaçaran fins al Pavelló per rebre la visita dels infants i fer-los entrega dels regals.

Des de l’Ajuntament de Constantí s’ha informat que atesa la situació actual a causa de la COVID-19, els actes programats es poden veure afectats en funció de com evolucionin les dades i mesures relacionades amb la covid. Totes les activitats de Nadal es poden consultar a: https://issuu.com/constanti/docs/nadal_2021

Back to top