Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Nadal arriba a Constantí amb l’acte d’encesa de llums

L’encesa de les llums de Nadal del passat divendres 3 de desembre va marcar l’inici de les festes nadalenques a Constantí, amb un acte que es va realitzar a la Plaça de les Escoles Velles i que va il·luminar el gran arbre de Nadal que durant les properes setmanes guarnirà l’espai central de la Plaça. L’acte d’encesa de llums nadalenques va estar amenitzat per una Fada missatgera i un espectacle ple de llum, música i màgia.

Durant l’acte del passat divendres es va estrenar també la decoració nadalenca que guarnirà durant aquestes festes les finestres de la Llar d’Infants Municipal i el Centre de Dia. A més, l’esperit de Nadal ja es respira al municipi amb tota la decoració i les llums nadalenques que llueixen a les places i carrers.

Durant els propers dies s’iniciarà una programació d’activitats que s’organitzen tant des de l’Ajuntament de Constantí com també per part de les diverses entitats i associacions del municipi.

Aquesta setmana, el dissabte 11 de desembre, tindrà lloc un Recital de Poesia de Nadal a càrrec de l’Associació Literària de Constantí al Sindicat Agrícola. I el diumenge dia 12 de desembre, al llarg del matí, arribarà una nova edició del Constanti-ó!!, una activitat pensada per gaudir en família i que consistirà en anar a buscar els tions perduts pels racons del terme.

Back to top