Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Conveni de col•laboració amb el Club Esportiu de Motociclisme de Constantí per a la concessió d’una àrea de motor

L’Ajuntament de Constantí i el Club Esportiu de Motociclisme de Constantí han signat aquest dijous 10 de febrer un conveni de col·laboració per a la concessió a l’entitat esportiva d’una parcel·la ubicada al Polígon Industrial per tal de poder desenvolupar les seves activitats. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, i Cristian Oliva, president del Club Esportiu de Motociclisme de Constantí

El club té previst instal·lar sobre aquesta finca una àrea de motor per crear diversos circuits amb diferents característiques per poder formar els joves pilots en modalitats diverses del motociclisme, així com dels seus elements accessoris.

El Club Esportiu de Motociclisme és una entitat esportiva que es va crear l’any 2014 com una escola de pilots, amb un component formatiu i d’aprenentatge per als nens i nenes que volen iniciar-se en la pràctica del motociclisme. Actualment compta amb una quinzena d’alumnes amb edats que van des dels 3 anys.

La durada de el present Conveni, i per tant, de la concessió serà de 15 anys des de la data de signatura, sent prorrogable per dues pròrrogues successives de 5 anys.

A banda de l’ús per part del Club Esportiu de Motociclisme, des del Moto Club Constantí també es farà ús d’aquesta nova àrea de motor per tal d’organitzar campionats i competicions.

Back to top