Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’inaugura l’exposició “Científiques Catalanes 2.0” al Pavelló Poliesportiu

Aquest dijous 10 de febrer s’ha inaugurat l’exposició “Científiques catalanes 2.0” al Pavelló Poliesportiu. Aquesta mostra, que es podrà visitar fins a finals de març, és una de les activitats incloses dintre de la Setmana de la Dona i la Ciència a Constantí.

L’exposició “Científiques catalanes 2.0”, nascuda al 2020, pretén donar una major visibilitat al paper estratègic de les dones científiques del nostre territori, que es preocupen per comunicar la ciència a fi de contribuir a crear i divulgar rols i models femenins, especialment en els àmbits de les ciències i les enginyeries.  

És de vital importància conèixer les dones de ciència per ajudar a superar els estereotips de gènere en les disciplines STEAM. Així, l’objectiu de l’exposició és posar de manifest el paper fonamental de la dona en l’avanç de la ciència en la societat, tot destacant algunes científiques del nostre entorn més proper, el territori català.

Aquesta exposició ha estat coordinada pel Grup de Perspectiva de Gènere de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC). L’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) és una associació sense ànim de lucre constituïda al 1990 i formada per professionals i interessats de la comunicació, la divulgació i el periodisme científic amb l’objectiu de promoure, difondre, ampliar i millorar la comunicació científica en les terres de parla catalana

Back to top