Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Curs d’Operacions auxiliars de serveis administratius generals

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball, informa de la convocatòria d’un Curs d’Operacions auxiliars de serveis administratius generals. Les unitats de competència consistiran en realitzar i integrar operacions de suport administratiu bàsic, transmetre i rebre informació operativa en gestions rutinàries amb agents externs de l’organització; i realitzar operacions auxiliars de reproducció i arxiu en suport convencional o informàtic.

El curs s’iniciarà el pròxim 21 de març i tindrà una durada de 390 hores teòriques + 40 hores de Formació Complementària + 40 hores de pràctiques en empresa. El curs va adreçat a persones majors de 16 anys, i prioritàriament, que es trobin en situació d’atur i demandants d’ocupació. S’impartirà en horari de tarda, de 15 a 20 hores, a l’aula Arxiu de la Biblioteca Municipal de Constantí. Es tracta d’un curs subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i permetrà l’obtenció de certificat de professionalitat.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball de Constantí, situada al carrer Sant Pere número 49. Telèfon 977 19 08 21 o oficinadetreball@constanti.cat. També us podeu adreçar a l’Escola d’Adults de Constantí a través del telèfon 977 52 42 28 o bé a través de l’adreça de correu electrònic escolaadults@constanti.cat.

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults, continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina.

Back to top