Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí torna a gaudir del Carnaval amb gran èxit de participació

Constantí ha viscut aquest dissabte 5 de març una intensa jornada de carnaval que ha comptat amb una massiva participació. Després de la suspensió de l’edició de l’any passat a conseqüència de la pandèmia hi havia moltes ganes entre la població de tornar a gaudir de la gresca i la disbauxa del carnestoltes. Més de 400 persones i un total de 7 comparses van participar de la rua que va omplir de fantasia i colors els carrers del poble, amb un recorregut que aquest any ha presentat algunes modificacions a causa de les obres que s’estan fent al carrer Sant Pere, una de les vies per les quals acostumava a passar la rua dels anys anteriors. Una altra de les novetats ha estat el punt de sortida, i és que la Rua va arrencar des de la Plaça de la Pau.

Després de completar el tradicional recorregut festiu pels carrers del poble, la festa es va traslladar al Pàrquing de les piscines municipals on va continuar la celebració amb un sopar de motxilla i el ball de carnestoltes amb l’espectacle musical “Menéalo Tour Bus”.

Els actes de Carnaval finalitzaven la mateixa nit de dissabte amb la tradicional cremada del Ninot i seguidament es va fer entrega dels Premis a les millors comparses, que va premiar amb 400, 300 i 200 euros respectivament, les tres millors comparses participants a la Rua.

Els guanyadors del Carnaval 2022 han estat els següents: “Platinum”, 1r Premi, serà el rei Carnestoltes 2023; “Los comecocos”, 2n Premi, serà la concubina 2023. El 3r Premi va ser per l’Associació Amics Colla C.O.C.A.

Back to top