Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’inaugura un “Racó lila i multicolor” a la Biblioteca Municipal amb llibres sobre igualtat i feminisme

Coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, aquest dimarts 8 de març s’ha inaugurat a la Biblioteca Municipal de Constantí un “Racó lila i multicolor”. Es tracta d’un espai que aglutina bona part del fons de la biblioteca que fa referència a temàtiques relacionades amb dones, feminisme i col·lectius LGTBI.

Aquesta és una proposta feta pel Consell Comarcal del Tarragonès amb l’objectiu de crear aquest “Racó lila i multicolor” a les biblioteques i sales de lectura municipals de la comarca. Amb aquestes actuacions es vol posar en valor el paper de les dones a la nostra societat, així com reflexionar sobre les desigualtats entre dones i homes, alhora que sensibilitzar la població per avançar cap a una societat més igualitària i justa per a tothom

La inauguració d’aquest “Racó lila i multicolor” és una de les activitats que s’emmarquen dintre de la Setmana de la Dona a Constantí, del 8 al 13 de març. Precisament, la Biblioteca municipal és un dels espais centrals on s’estan desenvolupant activitats durant aquesta setmana. Aquest dimarts a la tarda va tenir lloc una sessió especial del Club de Lectura Fàcil amb la lectura de “Les invisibles” de Genis Sinca, versió d’Ana Crespo.

Aquest dimecres 9 de març, la Biblioteca Municipal també acollirà una sessió de contes infantils amb el títol “Contes per a la igualtat. Valentes i amb empenta” a càrrec d’Imma Pujol. I el dijous 10 de març, continuaran les activitats a la Biblioteca amb una sessió especial de “Les Tertúlies en català”, sobre la situació de la dona a diferents països.

Back to top