Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comencen les obres de construcció d’una nova rotonda al Polígon Industrial

Aquesta setmana han començat les obres de construcció d’una nova rotonda al Polígon Industrial de Constantí. El projecte suposarà la construcció d’una rotonda a la zona nord del Polígon, concretament a la cruïlla entre l’Avinguda d’Europa i l’Avinguda de les Puntes, al PIC.

La construcció d’aquesta nova rotonda respon a la necessitat de reduir la sinistralitat i les incidències de trànsit en aquest punt. Des de l’Ajuntament de Constantí, des que va assumir les competències de trànsit, s’ha plantejat la necessitat d’aplicar una solució a aquesta problemàtica.

La solució planteja reduir els creuaments per evitar els impactes a les cruïlles. La rotonda es construirà aprofitant la superfície ocupada per la cruïlla existent. L’obra inclou la pavimentació, el drenatge, la jardineria i la senyalització d’un tram de fort pendent i en què la visibilitat és limitada.

Les obres tenen un pressupost de 230.964,80 euros (IVA inclòs) i un termini d’execució de 3 mesos. Aquesta actuació s’emmarca dintre del Pla d’inversions de 7 milions d’euros aprovat per unanimitat del Ple de l’Ajuntament per al període 2021-2024.

Back to top