Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Campanya d’ajuda humanitària amb el poble ucraïnès

Arran de la situació humanitària com a conseqüència del conflicte a Ucraïna, des de l’Ajuntament de Constantí amb la col·laboració del Grup Transpail S.A , s’ha organitzat una campanya d’ajuda humanitària amb el poble ucraïnès. Fins el dijous 17 de març es pot fer l’aportació de material a l’OAC de l’Ajuntament, en horari d’atenció al públic (fins a les 14 hores). No cal demanar cita prèvia.

En aquesta campanya es demana bàsicament l’aportació de material d’extrema necessitat: aliments (conserves, oli, sucre, pasta, llegums, llet, arròs), material mèdic (Ibuprofè, Paracetamol, antitèrmics infantil, venes, esparadrap, termòmetres), material d’higiene personal (bolquers, compreses, tovalloletes humides, cremes protectores, gel de dutxa, xampú, pasta dental, raspall de dents, detergents líquids) roba i altres (roba d’abric, sacs de dormir, mantes, roba de llit, tovalloles)

Constantí se suma així a la crida per coordinar l’ajuda humanitària i recollir material per al poble ucraïnès.

Back to top