Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es presenta la nova campanya de primavera del comerç local

La Unió de Botiguers i l’Ajuntament de Constantí han presentat una nova campanya per promocionar el comerç local:  “Compra a l’abril i el maig serà un regal”. La presentació ha comptat amb la presència de l’alcalde, Oscar Sánchez, la regidora de Promoció Econòmica, Dolors Fortuny, la vicepresidenta de la Unió de Botiguers, Montse Aleu, i Xavier Queralt, actual propietari de “Tallers Queralt”, l’històric establiment on s’ha fet aquesta presentació.

Aquesta campanya és una continuació de la que ja es va dur a terme durant els mesos d’octubre i novembre passats i s’emmarca en les accions conjuntes que impulsen l’Ajuntament i la UBC amb l’objectiu d’incentivar i dinamitzar el sector del comerç de proximitat.

La nova campanya premiarà les compres que es realitzin en els comerços adherits a la Unió de Botiguers de Constantí entre els dies 18 i 30 d’abril de 2022. Per cada compra realitzada d’un import igual o superior a 10 euros als comerços de la Unió de Botiguers, s’omplirà una butlleta que donarà opció a participar en el sorteig de diferents vals de compra a bescanviar en alguns dels comerços amb imports que oscil·laran entre 30 €uros, 20 €uros i 10 €uros. Només es podrà omplir fins a un màxim de 10 butletes per persona i botiga.

En total es repartiran 500 euros en premis. La promoció consistirà en 2 sortejos d’un val de 30 euros, 6 sortejos d’un val de 20 euros, i 32 sortejos d’un val de 10 euros. El sorteig tindrà lloc a l’Ajuntament de Constantí el dia 2 de maig de 2022 a les 20:30h.

Els vals de compra tindran validesa només durant el mes de maig del 2022 i seran vàlids exclusivament en les botigues adherides a la Unió de Botiguers de Constantí.

Back to top