Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Presentació del primer poemari de Noemí Alas, de l’Associació Literària de Constantí

El passat dissabte 26 de març es va presentar a la Biblioteca Municipal de Constantí  “El Hada Alhelí” (Ms Publishers), el primer llibre que recopila en forma de poemari una part de l’obra de Noemí Alas, l’autora constantinenca que ens deixava l’any 2019.

Noemí Alas va ser una de les components més actives de l’Associació Literària de Constantí, amb una obra molt prolífica que ara dona forma a aquest llibre, que ha estat editat i preparat pel seu fill, Didac Colimán, després d’un acurat treball de selecció i edició. La seva obra poètica prolífica, amb més de 1000 poemes recopilats i publicats en la seva majoria en fòrums online, es va centrar en l’amor als familiars, als oprimits, al seu poble maputxe i al món dels somnis.

Aquest primer llibre permet gaudir d’una primera selecció de la seva obra centrat en la temàtica amorosa en el seu sentit més ampli, amb un estil compromés i emocional

Back to top