Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí acull amb èxit la 2a jornada de la Fase Comarcal de Gimnàstica Rítmica

El Pavelló Poliesportiu de Constantí ha acollit aquest dissabte, 2 d’abril, la segona jornada de la Fase Comarcal de Gimnàstica Rítmica amb un gran èxit organitzatiu i de participació. Es tractava de la primera vegada que el Club Gimnàstica i Rítmica Constantí organitzava una fase comarcal de gimnàstica rítmica, amb la col·laboració del Consell Esportiu del Tarragonès i l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Constantí. 

La cita va comptar amb la participació de 8 clubs de la demarcació: el Club Gimnàstica Estètica i Rítmica Constantí (amfitrió), el Club Gimnàstic de Tarragona, el Salou Club Esportiu, el Club Rítmica Vendrell, el Club Gimnàstica Rítmica Costa Daurada (Vila-seca), el Club Gimnàstica Rítmica Costa Daurada (la Pobla de Mafumet), el Club Esportiu Rítmica Torredembarra i el Club Rítmica Elna. En total, van participar 187 gimnastes, 80 en la modalitat individual, 22 equips en la modalitat conjunts i 5 equips en la modalitat duos, trios i quartets, des de la categoria mini fins a la categoria cadet. A la mitja part de la competició es va fer una exhibició de l’equip 8-10 del programa curt del Club Gimnàstica Estètica Constantí.  

Tal com ja va passar en la 1a jornada d’aquesta fase comarcal, celebrada el passat 19 de març a la Pobla de Mafumet, els equips del Club Gimnàstica Estètica i Rítmica Constantí van tornar a obtenir uns grans resultats. El duo infantil va repetir amb la primera posició mentre que el duo benjamí va tornar a aconseguir una meritòria segona posició.  

La Fase comarcal del Tarragonès es tancarà amb la tercera i última jornada, el 30 d’abril al Pavelló del Club Gimnàstic de Tarragona. 

Back to top