Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La presentació de l’opuscle obre els actes de Setmana Santa a Constantí

Aquest dissabte 2 d’abril s’ha iniciat la programació d’activitats de Setmana Santa a Constantí amb la presentació d’un opuscle dedicat a la història i la significació d’aquesta Setmana Santa al municipi. La presentació es va fer a la Plaça de l’Església i va comptar amb la presència de Francesc Seritjol, President de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Tarragona, i amb l’actuació musical d’una formació de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”.

Aquesta és la segona edició de l’opuscle, una tradició que es consolida així a Constantí on la Setmana Santa es caracteritza per ser una celebració molt arrelada entre la població. Un any més, l’opuscle ha estat editat per l’Ajuntament de Constantí, conjuntament amb la Confraria de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist i ha comptat amb la col·laboració i participació de diverses persones vinculades a la Setmana Santa al municipi.

Entre les col·laboracions de l’opuscle d’aquest any hi ha l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez; la regidora de Cultura de l’Ajuntament, Dolors Fortuny; l’Arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas; el President de la Confraria de la Puríssima Sang, Josep M. Salvat; el rector de la Parròquia de Sant Feliu Màrtir de Constantí, Mn. Antoni Pérez de Mendiguren; el president del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç de Tarragona, Raül Font-Quer Plana, i d’altres personalitats.

Després de dos anys en què els diferents actes de la programació s’han hagut de replantejar o suspendre a causa de la pandèmia, aquest any es recupera la totalitat dels actes que conformen la Setmana Santa a Constantí.

Back to top